SİYASET

İmamoğlu'nu kurtarmak isteyen CHP kendisini yakacak: Gitmesini biz söyledik

Tarih
30 Ocak 2020
İzlenme
Kişi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Elazığ'a bir uğradıktan sonra tatile çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gitmesini kendilerinin söylediğini belirtti.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile arasındaki telefon görüşmesini aktardı.

Elazığ'da 41 kişi yaşamını yitirirken, hiçbir şey olmamış gibi tatile çıkan, üstüne pişkin sözlerle bunu savunan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tepkilerin odağındayken, Ağbaba konu hakkında daha da skandal bir çıkışta bulundu.


imamoğlu kayak ile ilgili görsel sonucu"Biz söyledik"

İmamoğlu'nu kurtarma çabasına girişen Ağbaba, CHP'li başkanın Elazığ'da kalmak istediğini iddia edip, "Biz 'kalma burada, git' deyip yolladık" dedi.

Ağbaba sözlerini şöyle sürdürdü:

"İmamoğlu, tanınmış bir isim. Öyle olunca birçok insan işi gücü bırakıp yanına gitmek için didiniyor. Kurtarma ve yardım işi aksıyor. Bu tür felaketlerde, yerel olmayan siyasi kimlikler olay yerinde bulunmamalı. Çünkü işin aksamasına neden oluyor."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • zaza

    31 Ocak 2020 06:35
    3 0
    papaza bak yani gunahi benim boynuma o gitmedi biz yolladik imajiyla papazoglunun imajini kurtarmaya calisyorlar.chpkk birdfir ve insanlara deger vermezler..
  • Taner

    30 Ocak 2020 15:38
    3 0
    Yahu seviyeye bak ,bu adamlar bu cağda siyaset yapıyor ,bunlarada oy veriliyor seviye sıfır ,yahu bu chp hdp iyisi saadeti akıl alır gibi degil
  • adem

    30 Ocak 2020 12:25
    3 0
    Velev ki doğru git buradan kurtarma çalışmaları sekteye uğramasın dediniz de git Palandöken'de tatil yap ta dememişsinizdir herhalde.
  • HAYDAR TOPÇUOĞLU

    30 Ocak 2020 11:14
    11 0
    YA BU NE HAYMAZLIK BU NE UTANMAZLIK BU NE HAYSİYETSİZLİK BU KADARINA DA PES YA HU MİLLET ORADA CAN TELAŞINA DÜŞMÜŞ SEN ÇIKMIŞ BİZ YOLLADIK DİYORSUN BE ŞEREFTEN YOKSUN İNSANLAR O ZAMAN NE İŞİ VARDI DA ORAYA GELDİ DEMEZLERMİ ADAMA EDEP YA HU EDEP YA HU EDEP YAHU
  • Uz. Dr.

    30 Ocak 2020 11:07
    9 0
    Ha ha ha güleyim bari. Buna evde kediler bile güler. Siz demekki bu kadar basit insanlarsınız. Yalancı olduğunuzu biliyorduk ama böyle bir zamanda yalan söyleyebileceğinize ihtimal vermiyorduk. Bundan sonraki seçimlerde de biz tatile çıkacağız. Kırkyalanoğlu
  • GKHN

    30 Ocak 2020 11:00
    7 0
    KOMEDİSİNİZ BAK HELE İMAMOĞLU ORADA DŞYE KURTARMA İŞİ AKSIYORMUŞ . HEY GİDİ HEY
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;