GÜNCEL

İmamoğlu'na büyük şok

Tarih
09 Mart 2020
İzlenme
Kişi

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu'nun Yenikapı'da şov yaptığı İBB komisyon raporu ile belgelendi.

Meclis araştırma komisyonu araçların, itfaiye, otobüs, kamyon, evde bakım ve Zabıta hizmetlerinden oluşan hizmet araçları olduğunu belgeledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu, hizmet araçlarını şov için Yenikapı’ya topladı ardından araçlar kiralanan firmaya geri gönderildi. AK Parti dönemi aylık 1.289 TL’den kiralanan araçlar geri verilerek yerine, aylık 3 bin 375 TL’den İSKİ’ye 990 araç kiralandığı araştırma komisyonunda yer aldı.

İmamoğlu'nun Yenikapı yalanı belgelendi!İBB Başkanı Ekrem İmamoglu, hizmet araçlarını şov için Yenikapı’ya topladı ardından araçlar kiralanan firmaya geri gönderildi. AK Parti dönemi aylık 1.289 TL’den kiralanan araçlar geri verilerek yerine, aylık 3 bin 375 TL’den İSKİ’ye 990 araç kiralandığı araştırma komisyonunda yer aldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu hizmet fazlası diyerek Yenikapı’da şov yapmak için topladığı bu araçların ise sonrasında tekrar kullanmak üzere ilgili birimlere geri yolladığı da belgelendi.

Meclis araştırma komisyonu araçların, itfaiye, otobüs, kamyon, evde bakım ve Zabıta hizmetlerinden oluşan hizmet araçları olduğunu belgeledi.İBB Başkanı Ekrem İmamoglu hizmet fazlası diyerek Yenikapı’da şov yapmak için topladığı bu araçların ise sonrasında tekrar kullanmak üzere ilgili birimlere geri yolladığı da belgelendi.

Seçim öncesi İBB’de 1.717 makam aracı var diyerek halkı kandıran İBB Başkanının Yenikapı’ya topladığı araçların şov olduğu belgesi.Yenikapı’da toplanan araçların bir kısmı müteahhit firmalara, bir kısmı İBB’nin öz malı, geriye kalanlarının ise hizmet araçları olduğu belgelendi.

Seçim öncesi İBB’de 1.717 makam aracı var diyerek halkı kandıran İBB Başkanının Yenikapı’ya topladığı araçların şov olduğu belgesi.Yenikapı’da toplanan araçların bir kısmı müteahhit firmalara, bir kısmı İBB’nin öz malı, geriye kalanlarının ise hizmet araçları olduğu belgelendi.

AUDI A-6 ARAÇLAR KİRALIK DEĞİL ÜCRET ÖDENMEDİ...

Komisyona konuşan Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Cebeci ifadesinde, 'Yenikapı’ya getirilen Audi A-6 marka araçlar kiralık değildir. Bankanın promosyon olarak tahsis ettiği araçlardır. Bu araçlara bir bedel ödenmemiştir.' ifadesini kullandı.

AUDI A-6 ARAÇLAR KİRALIK DEĞİL ÜCRET ÖDENMEDİ...

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu, hizmet araçlarını şov için Yenikapı’ya topladı ardından araçlar kiralanan firmaya geri gönderildi. AK Parti dönemi aylık 1.289 TL’den kiralanan araçlar geri verilerek yerine, aylık 3 bin 375 TL’den İSKİ’ye 990 araç kiralandığı araştırma komisyonunda yer aldı. Komisyona konuşan Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Cebeci ifadesinde, 'Yenikapı’ya getirilen Audi A-6 marka araçlar kiralık değildir. Bankanın promosyon olarak tahsis ettiği araçlardır. Bu araçlara bir bedel ödenmemiştir.' ifadesini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu, seçim zamanı ,'İBB Genel Sekreteri'ne hem yazlık hem kışlık araç tahsis edilmiş' demişti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu, seçim zamanı ,'İBB Genel Sekreteri'ne hem yazlık hem kışlık araç tahsis edilmiş' demişti.

Meclis araştırma komisyonuna konuşan Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Cebeci ifadesinde, İBB Genel Sekreterine birden fazla araç tahsis edilmediğini söyledi.

Meclis araştırma komisyonuna konuşan Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Cebeci ifadesinde, İBB Genel Sekreterine birden fazla araç tahsis edilmediğini söyledi.(Kaynak:Star)

İBB Başkanı Ekrem İmamoglu hizmet fazlası diyerek Yenikapı’da şov yapmak için topladığı bu araçların ise sonrasında tekrar kullanmak üzere ilgili birimlere geri yolladığı da belgelendi. Seçim öncesi İBB’de 1.717 makam aracı var diyerek halkı kandıran İBB Başkanının Yenikapı’ya topladığı araçların şov olduğu belgesi.Yenikapı’da toplanan araçların bir kısmı müteahhit firmalara, bir kısmı İBB’nin öz malı, geriye kalanlarının ise hizmet araçları olduğu belgelendi. AUDI A-6 ARAÇLAR KİRALIK DEĞİL ÜCRET ÖDENMEDİ...<br> Komisyona konuşan Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Cebeci ifadesinde, 'Yenikapı’ya getirilen Audi A-6 marka araçlar kiralık değildir. Bankanın promosyon olarak tahsis ettiği araçlardır. Bu araçlara bir bedel ödenmemiştir.' ifadesini kullandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoglu, seçim zamanı ,'İBB Genel Sekreteri'ne hem yazlık hem kışlık araç tahsis edilmiş' demişti. Meclis araştırma komisyonuna konuşan Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Cebeci ifadesinde, İBB Genel Sekreterine birden fazla araç tahsis edilmediğini söyledi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • zaza

    13 Mart 2020 03:16
    0 0
    bos verin istanbullular hakkk ettieglenioyrum adam iyi kayiyor, alisak istanullular ,reisi satarken dusuneceklerdi
  • Hacı Güven

    12 Mart 2020 13:34
    1 0
    Bir Cahilin yiyeceği bok böyledir ! Siz ne derseniz deyin ben size bir halk sözünü hatırlatim It bok yemekten vazgeçmez !
  • Yaani

    10 Mart 2020 22:41
    3 0
    Bu belediye için ciddi bir kayıp değilmi. Hesabı sorulacak mı bunun imamoğluna. Hayır tabiki.
  • Finans Editörü

    10 Mart 2020 13:12
    1 0
    Bişey söylemek istemiyorum. Herkes Herşeyi söylemiş
  • Birisi

    10 Mart 2020 01:19
    1 0
    Utanıp davranışlarını değiştirmesini beklemiyorum. Beklentim, inanan vatandaşların gerçeği görmesi. Çok mu zor?
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;