GÜNCEL

İmamoğlu'na boğazını düğümlendiren zor soru

Tarih
11 Ağustos 2021
İzlenme
Kişi


Gazeteci Cüneyt Özdemir, konuk ettiği CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir takipçisinin sorusunu yöneltince ilginç anlar yaşandı.

Özdemir, "Cengiz Alçayır diyor ki İETT'ye tanesi 2,89'dan maske aldığında onlar nitelikli maske diyerek hikaye uydurmuştu. Yine İETT'ye maske satın aldı ama tanesi bu kez 26 kuruşa sordu. Sorum şu diyor, bu sefer niteliksiz maske mi aldı? diyor." sorusunu İmamoğlu'na yöneltti.

İmamoğlu cevap veremedi

İmamoğlu, "Yetersiz bir soru onun için muhatap alıncak bir soru değil, biz size bilgi ve belgeleri yollarız. İnanın muhatap alınacak bir soru değil." dedi.

Bunun üzerine Özdemir, "İstediğiniz gibi yapabilirsiniz. Cevaplamak zorunda değilsiniz. Sosyal medyaya böyle yansıdığı için bir algı oluşmuş." dedi.

Tekrar söz alan İmamoğlu, "Algıyı oluşturan bir vatandaş olduğu için cevap vermiyorum. Yoksa bir toplu iğnenin bile hesabını veririm." diyerek konuyu değiştirmeye çalıştı.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BARIŞ

    11 Ağustos 2021 21:16
    0 0
    Millet cahil hep ekrem başkana niteliksiz soru soruyor. 80 milyon kişinin içinde yokmu nitelikli soru soracak birisi. karamolla , meral, kemal , süleymancılar haydi kaldırın kıçlarınızı.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;