GÜNCEL

İmamoğlu, Ali Koç ile arasındaki gerginliği bitirmek için geri adım attı. Kavga şu anlık tatlıya bağlandı

Tarih
12 Mayıs 2022
İzlenme
Kişi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan kavga kamuoyunun gündemine oturdu.

İkili arasında ilk gerginlik İmamoğlu'nun Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ı Trabzonspor'u temsilen bordo-mavi kravatla ziyaret etmesi ve Özkan Sümer'i anlatan Ufuk Çizgisindeki Adam kitabını hediye etmesiyle başladı.

Akebinde aslen Trabzonlu olan İmamoğlu'nun, Karadeniz turu sırasında İBB başkanı olarak Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlaması gerginliği artırdı.

Utanmaz sözleri

Bu gerginlik sırasında Ali Koç, İmamoğlu'na utanmaz diyerek "Umarım Fenerbahçelilerin, Ekrem İmamoğlu'na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez." ifadelerini kullandı.


İmamoğlu'ndan geri adım

Bu sözler sonrası Koç grubunu karşısına almaya cesaret edemeyen İmamoğlu geri adım atarak Ali Koç'un ayağına giderek  bir araya geldi.

Sözcü'den Aytunç Erkin'in haberine göre Ali Koç'a yakınlığı ile bilinen Fenerbahçe Başkan Vekili ve TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in ofisinde 8 Mayıs'ta bir araya gelen ikili, Uğur Dündar ziyaretinden bu süreye kadar yaşananları masaya yatırdı.

Şimdilik tatlıya bağlandı

Özellikle kravat, kitap, forma ve ikilinin birbirlerine karşı sert sözleri, İmamoğlu'nun geri adımıyla an itibarıyla yerini şu an sükünete bıraktı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;