GÜNCEL

İmajı düzeltmek için yeni mizansel!

Tarih
29 Temmuz 2019
İzlenme
Kişi

31 Mart yerel seçimlerinde Antrikot-Musakka tiyatrosu ile gündeme gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sonrasında da kurmaca görüntüler üzerinden algı oluşturmaya devam ediyor.

Bodrum'da 'tatil keyfi' tepki çekti

Yenilenen İstanbul seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasında sık sık kullandığı "çok çalışacağız" , "İstanbul’un kaybedecek zamanı yok" sözlerini unutarak mazbatasını alalı henüz 1 ay bile olmamışken Bodrum'a tatile gitti.

 

İmajı düzeltmek için yeni mizansen!

Tatil görüntülerinin kamuoyunda büyük tepki çekmesi üzerine harekete geçen İmamoğlu ‘halk adamı’ imajı oluşturmak için yeniden kolları sıvadı.

Sosyal medyaya İmamoğlu’nun bir marketler zincirinin İstinye şubesinde alışveriş yaparkenki görüntüleri servis edildi. Görüntülerde her yere korumalarıyla ve CHP'li ordusuyla giden İmamoğlu'nun tek başına rafları dolaştığı görülüyor. 

 

Alışveriş anına dair görüntülerin servis edilmesi sosyal medya kullanıcıları tarafından inandırıcı bulunmadı. Kullanıcılar "halk adamı" imajı verilmeye çalışıldığını iddia ederek görüntülerin kurmaca olduğunu belirtti.

 

Muharrem İnce'nin yolunda

'Markette alışveriş tiyatrosu'nu 24 Haziran seçim döneminde CHP'den Cumhurbaşkanı adayı gösterilen Muharrem İnce de uygulamıştı. İnce,  eşi Ülkü İnce ile Çankaya ilçesi Yaşamkent Mahallesi'ndeki evinin karşında bulunan markete giderek alışveriş yapmış basın ordusunu da yanında götürmüştü.

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    29 Temmuz 2019 15:42
    0 0
    hadi muharreminki poz. araba boş. yahu bari bir kaç şey ataydın içine. boş arabayı gören sana oy verir mi hiç. bizi mi gandırıyon derler. netekim dediler de yani.
  • hursit dilaver

    29 Temmuz 2019 15:40
    1 0
    niye BİM,ŞOK ya da 101 değil de MİGROAS. koça selam mı gönderiyorsun başkan. oraları bırak bizim fatih, fındıkzade de ufak marketimiz var ona gel. lutuf paşa camiinin alt tarafında gel de bir NESLİKAHVEmizi içersin.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;