GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan yangınlarla ilgili flaş açıklama: Hesabını verecekler

Tarih
29 Temmuz 2021
İzlenme
Kişi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Manavgat, Marmaris, Mersin, Adana, Bodrum, Osmaniye ve Aydın'da art arda çıkan yangınlarla ilgili açıklama yaptı.

Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yangınlarla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldığını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Tüm imkanları seferber edildi

Milli servetimiz olan ormanlarımızdaki yangınları kontrol altına almak ve etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanımız devletimizin tüm imkanlarını seferber etmiştir. Tüm kurumlarımız sahada vatandaşlarımızın yanında çalışmalarını sürdürmektedir.

Sorumlular hesabını verecek

Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır. Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir. Dualarımız yangınlarla mücadele eden ormanın kahramanları ile. Hepimize geçmiş olsun.

Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ali Riza Calik

    30 Temmuz 2021 07:18
    0 0
    Halk TV de Mugla Bld baskani THK nun bürosunun kapali mesai saati bitiminde kapali olup yanginlarla ilgilenilmedigini yani hükümetin gerekli cabayi göstermeyip adeta yan gelip yattigini ima ediyorlar. Dogru ise yaziklar olsun yok yalan ise bu nadil bir yayincilik tir ??? Bunlardan hesap sorulmadi mecburidir.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;