GÜNCEL

İdlib'deki saldırının ardından Ankara'dan peş peşe açıklamalar

Tarih
10 Şubat 2020
İzlenme
Kişi

İdlib'de rejim güçlerinin ateşiyle 5 askerin şehit olup, 5 askerin yaralanmasının ardından Ankara'dan peş peşe açıklamalar geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yapılan açıklamada, "Silahlı Kuvvetlerimizi hedef alan unsurlara misliyle cevap verilmiştir.FUAT OKTAY ile ilgili görsel sonucu Mehmetçiğimiz bölgede varlığını sürdürmeye ve uluslararası hukuku hiçe sayanlara gerekli cevabı vermeye devam edecektir. Mehmetçiğimiz bölgede (İdlib) varlığını sürdürmeye ve uluslararası hukuku hiçe sayanlara gerekli cevabı vermeye devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.

BAKAN SELÇUK: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

ziya selçuk ile ilgili görsel sonucuMilli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İdlib’in kuzeyinde meydana gelen saldırıda şehit olan ve yaralanan Türk askerleri için baş sağlığı diledi. Rejim tarafından yoğun topçu atışı neticesinde 5 şehit, 5 yaralı haberleri üzerine resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Bakan Selçuk, “İdlib'in kuzeyindeki saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: ACI HABERLE YÜREĞİMİZ YANDI

CHP lider Kılıçdaroğlu da İdlib'de gerçekleşen saldırının ardından Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

kılıçdaroğlu ile ilgili görsel sonucuKılıçdaroğlu, "İdlib'den gelen acı haberle yüreğimiz yandı. Şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun!" ifadelerini kullandı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;