İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin koronavirüs nedeniyle geçirdiği zor günlerde ihtiyaç sahipleri için yardım kampanyası başlattı.
ARADA 50 LİRA FARK VAR
Yardım paketlerinin bedeli ise 150 lira olarak belirlendi.
Ayçiçek yağı, makarna, bulgur, çay, bisküvi, helva, gofret, salça, zeytin, un, tuz ve şekerden oluşan yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Piyasadaki ürünlerin fiyatlarıyla karşılaştırıldığında yardım paketinin fiyatı oldukça yüksek bulundu.
Öyle ki bazı yardım derneklerinin ihtiyaç sahipleri için hazırladığı yardım paketleri ürün bakımından İBB'ye göre daha zengin bir şekilde oluşturulmasına rağmen fiyatı da düşük.
KIYAMDER'İN YARDIM PAKETİ
Bunlardan biri de KIYAMDER'in yardım paketi.
KIYAMDER'in ihtiyaç sahipleri için hazırladığı yardım paketlerinde; ayçiçek yağı, dermason fasulye, domates salçası, şeker, tuz, çay, kırmızı mercimek, fındık kreması, pilavlık bulgur, mantı makarna, nohut, prinç, un, tel şehriye var.
Ürün çeşitliliği konusunda daha zengin olan bu yardım paketinin bedeli ise 100 lira.
YORUMLAR
4719 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
629 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.