SİYASET

İBB’den konser ihalesi… 46 miyon

Tarih
19 Aralık 2019
İzlenme
Kişi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  (İBB) 2020 yılı için sanatçılara 5 bin ila 400 bin lira arasında telif ücreti ödenmesi şartıyla bin 391 konser verilmesi için ihaleye çıktı.

6 Ocak’ta yapılacağı duyurulan ihale için 46 milyon 543 bin lira fiyat belirlendi.

İBB Kültür Daire Başkanlığı Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü, 2020 yılındaki kültürel faaliyetler kapsamında konser hizmetleri verilmesi için ihaleye çıktı. 57 farklı konser, ihale ilanında en düşük telif ödemesi 5 bin lira olurken en yüksek telif ödemesi belirlemesi ise 400 bin lira oldu. 5 farklı sanatçıya 400’er bin liralık telif ödemesi şartıyla çıkılan ihalenin en yüksek bedelli maddesi, 61. Madde oldu. 61. Madde kapsamında yapılması planlanan ihaleyi ünlü sanatçıların kazanması bekleniyor. Toplam 2 milyon liralık ihaleyi kazanan sanatçılar konserleri idarenin belirleyeceği yer ve saatlerde verecek.  Ayrıca 6 konser için 1  milyon 800 bin, 13 konser içinse 2 milyon 600 bin lira fiyat belirlendi. Konser ihalelerinin Ekrem İmamoğlu’na seçim kampanyası döneminde destek veren sanatçılara verilmesi bekleniyor.

athena gökhan imamoğlu ile ilgili görsel sonucu"DANIŞMANLARA 2 MİLYON 271 BİN LİRA

Bu arada Kültürel Etkinlikler Müdürlüğü’nün açtığı ihalelerden bir diğeri de danışmanlık hizmetleri oldu.  Bu kapsamda açılan 10 ihalede  260 danışman temini yapılacak. Bu danışmanlar idarenin belirlediği etkinliklerde proje, kaynak ve içerik  araştırması yapacak. En düşük danışmanlık ücreti 5 bin lira olurken en yüksek danışmanlık hizmeti içinse  20 bin lira olarak belirlendi. Danışmanlara toplamda ise 2 milyon 271 bin lira ödeme yapılacak. (Veryansintv.com)

imamoğlu şevval sam ile ilgili görsel sonucu"

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • VATANSEVER

    22 Aralık 2019 15:30
    1 0
    Eeeeeeeeee sanatçıların Ekrem'e desteğinin diyeti 46 Milyon Lira konser ücreti şaşırtmadı.Bunların belediye kazandığı her yerde paralar konser ve buna benzer hava civa işlerle yandaşlara aktarılıyor.Bunlardan başka bir şey beklemeyin.Bunların zihniyetinde yatırıma hizmete yer ve lüzum yok.Önce Anap yaptı bunlar üstüne çöktü.Sonra Ak-parti yaptı ve bunlar üstüne çökmeye devam ediyor.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;