eçimden önce vaat ettiği 'Hiç kimse işten çıkarılmayacak' sözünün arkasında durmayan CHP yönetimi İstanbul'da tepki çeken uygulamalara devam ediyor.
İstanbul'da AK Parti döneminde büyük bir aşama kaydederek gelişme sağlayan İBB TV'de de tartışılacak bir olaya imza atıldı.
CHP'li İmamoğlu, İBB Başkanlığına seçilmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen henüz elle tutulur bir icraata imza atamamış olması tepki toplarken, bunun yanında bir de tepki çeken kararlara imza atmaya devam ediyor.
İşte LGBT'yi andıran renkleriyle İBBTV'nin yeni logosu
Seçim öncesi Eyüp Camii'de dua ederken fotoğrafları basına dağıtılan CHP'li İmamoğlu'nun seçim sonrası İBB TV'nin yıllardan bu yana logo olarak kullandığı cami ibarelerini kaldırması dikkatlerden kaçmadı. (Haber7)
YORUMLAR
4453 kez izlendi
1586 kez izlendi
1069 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2570 kez izlendi
1278 kez izlendi
1735 kez izlendi
594 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.