GÜNCEL

Hidayet Türkoğlu'ndan binlerce beğeni alan "Rasim Ozan" mesajı!

Tarih
24 Ağustos 2019
İzlenme
Kişi

Beyaz TV'deki spor programında sarf ettiği sözlerle Boşnaklara hakaret ettiği gerekçesiyle "Halkın bir kesimini sosyal sınıf din mezhep cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama" suçundan yargılanan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde Boşnakların ekranlara dönmemesi için kampanya başlattığı Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programına dönmüştü.

Kütahyalı'nın, Beyaz TV ekranlarına geri dönmesi kamuoyunda büyük tepkiye neden oldu. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu da, Kütahyalı için, "Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi ..." yorumunu yaptı ve programa yeniden çıkarılmasıyla ilgili televizyon kanalında da tepki gösterdi.

"Layık olduğu çukura geri dönmesi gerekir"

Türkoğlu sosyal medya hesabından "Boşnak ve Türk halkının vicdanında müebbete mahkum olan, ahlaksız, aşağılık ve özrü mümkün olmayan hakaretin sahibi Rasim Ozan Kütahyalı'nın ekran karşısına çıkarılması nasıl bir garabettir, akıl tutulmasıdır. Beyaz TV'nin derhal bu hatadan dönmesi ve bu şahsı, layık olduğu çukura geri göndermesi gerekir." ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşımlar:

Kaynak : Yeni Akit

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver 2

    26 Ağustos 2019 15:09
    2 0
    bizim mahalle de, karşı mahalleden daha beter bu oyunlara geliyor. saflık işte. saflik eziklik ve karşı tarafa yaranma.. YARANAMAZSINIZ KARDEŞİM. SİZİ ARANIZA KABUL ETMEZLER.SİZ KÖYLÜ ONLAR ELİT. 1950DEN BERİ HALK SEÇİM KAZANIR AMA İDARE HALA CHP de o KAFALILARDADIR.. hala mı anlamazsınız. gidin bari şu sesi çıkmaz olan cintoniğe sorun.o tecrübelidir.
  • hursit dilaver 1

    26 Ağustos 2019 15:07
    1 0
    acep FETÖ düşmanı diye mi bu yapılan. dediği zaten suç ve çok ayıp ama.bu kadar da ceza yeter be. biz neler gördük. pişmiş kelle gibi sırıtıp dolaşır dingiller. ozan bunların yanında yunmuş yıkanmıştır.hata etmeyin.ASIL PROBLEM OZANIN EŞİNİN NAGEHAN HANIM OLMASI GALİBA. GÜZEL, GENÇ VE ÇOK AKILLI OLAN BU HANIMA YAPILMAK İSTENEN LİNÇ, OZANA YAPILIYOR.
  • Yilmaz

    25 Ağustos 2019 04:58
    0 1
    Ne yapalım adamı asalımmı,çıkmış özür dilemiş işte,siz önce gidin CHP'nin işten attığı işcilerin yanında yer alın,bir gariban buldunuzmu hemen üzerine çöreklenin,ayıptır bir laf söyledidiye,hata yaptı diye zindanamı atalım.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;