Diyarbakır’ın bazı mahallelerinde sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesini ziyaret eden HDP’li milletvekilleri, esnafın yoğun tepkisiyle karşılaştı. HDP’liler, tepki üzerine ziyaretlerini polis nezaretinde gerçekleştirebildi.
Yaşadıkları mağduriyetlerin müsebbibi gördükleri HDP heyetine tepki gösteren halk, "Hainler burada. Gelmeyin buraya, daha niye geliyorsunuz? 6 ay sokakta kaldık, ne işiniz var sizin buralarda? Gidin, terk edin burayı. Evimizi başımıza yıktınız, daha ne istiyorsunuz bizden? Yeter artık. Allah'tan korkun, utanmazlar. Bir de utanmadan buraya geliyorlar" diyerek tepkilerini dile getirdi.
Polisin sakinleştirmeye çalıştığı halk, “Onlar bizim katilimizdir. Biz katilleri istemiyoruz” diyerek tepki göstermeye devam etti.
Karşılaştığı tepki üzerine olay yerinde uzaklaşan HDP'li heyet ise ziyaretine ara sokaklarda devam etti.
Hiç yorum yapılmamış
1977 kez izlendi
2108 kez izlendi
984 kez izlendi
1302 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.