GÜNCEL

HDP'li Altan Tan: İmamoğlu seçimi kendisi kazandı zannediyor

Tarih
19 Mart 2023
İzlenme
Kişi

Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti ertelendi. HDP cephesinden 6'lı masaya gözdağı vermek için açıklamalar geliyor. HDP eski milletvekili Altan Tan, İmamoğlu'na güldüğünü söyleyerek "Seçimleri kendisinin kazandığını zannediyor" dedi.





Türkiye'de 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için geri sayım sürüyor. Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destek görüşmeleri için HDP'ye gidecek.

KILIÇDAROĞLU: NEDEN ERTELENDİĞİNİ HDP'YE SORUN

Ertelenen görüşme için geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu ilginç bir ifade kullanarak "Neden ertelendiğini ev sahibi HDP'ye sorun" diye cevap vermişti.

HDP'DEN MESAJ ÜSTÜNE MESAJ

Öte yandan HDP cephesinden de Altılı Masa'ya mesajlar ardı ardına verilmeye devam ediyor. HDP tam anlamıyla Altılı Masa'ya ağırlığını koymak adına tüm kozlarını oynuyor. Son olarak HDP eski milletvekili Altan Tan canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Altan Tan, belediye seçimlerinin HDP seçmeni sayesinde kazanıldığını ilginç bir örnekle açıkladı.

"EKREM İMAMOĞLU'NA GÜLÜYORUM"

Tan, Ekrem İmamoğlu'nun bazı açıklamalarını gördüğünde güldüğünü söyledi. Tan'ın bu tepkisinin nedeni ise İmamoğlu'nun seçimleri kendi başarısıyla kazandığı yanılgısına kapılması.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;