GÜNCEL

Halk TV'de seçimle ilgili skandal benzetme!

Tarih
19 Ekim 2022
İzlenme
Kişi


CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun geçen yıl korku iklimi yaratmak için Başkan Erdoğan’a yönelik söylediği skandal "siyasi cinayet işlenecek" çıkışının ardından bugün CHP tarafından fonlanan Halk TV'de seçimle ilkişi çirkin bir benzetme yapıldı.

Halk TV'nin sunucusu Ayşenur Arslan, Sacha Baron Cohen'in (The Dictator - 2012) diktatör rolündeki The Aladeen Law karakterinin filmde koşu yarışında rakiplerini silahla vurup saf dışı bırakarak birinci olduğu görüntüler üzerinden Türkiye'de seçim benzetmesi yaptı.

Görüntüler sonrası Arslan "Diktatör yarışa girse ne olur, onun başına bir kaza gelir, bunun başına bir kaza gelir. Olmadı en sonunda Finish kurdelesi ayağına gelir." dedi.

KILIÇDAROĞLU: SİYASI CİNAYET İŞLENECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidarda kalması için her türlü yolu deneyeceği ve "siyasi cinayetler işleneceği" yönünde iddia ortaya atmış toplumun her kesiminden tepki yağmıştı.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • anşanın tokmakçısı

    20 Ekim 2022 12:11
    0 0
    Konuşan dışkı nursuz anşa.
  • kulo

    20 Ekim 2022 09:39
    0 0
    ah be menopoz teyze, iyice başına vurmuş senin bu illet. senin torunun tombalağın yok mu, gidip artık onları sevsen, bıraksan bu işleri. çok da tontiş sevimli bir teyzemizsin, senin torunun tombalağında bi o kadar güzeldir eminim Allah esirgesin hepsini. onlarda nene dede sevgisine şefkatine muhtaç, biz sensiz de yaparız yolumuza bakarız. sen onlara ayırsan artık vakitlerini. ha güzel teyzem!
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;