24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını bilen şirketlerden biri olan GENAR'a göre; İstanbul ve Ankara el değiştirmiyor, İzmir AK Parti'ye geçebilir.
Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı'nın sunumuyla ekrana gelen Teke Tek programının konuklarından biri GENAR Başkanı İhsan Aktaş oldu.
24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını bilen şirketlerden biri olan GENAR'ın başkanı, yerel seçimlere ilişkin tahminlerini açıkladı.
İSTANBUL VE ANKARA EL DEĞİŞTİRMEZ
3 büyükşehir hakkında veriler üzerinden konuşan İhsan Aktaş, İstanbul ve Ankara'nın AK Parti'de kalacağıını söyledi.
İTTİFAK, İZMİR'İ AK PARTİ'YE KAZANDIRIR
İzmir'deki durumun farklı olduğunu belirten GENAR Başkanı; İyi Parti'nin İzmir'de oy oranının yüksek olduğunu, CHP'nin bu durumda oy kaybedeceğini belirterek; AK Parti ile MHP'nin ittifak yapması durumunda İzmir'i kazanacağını söyledi.
Hiç yorum yapılmamış
1927 kez izlendi
936 kez izlendi
1142 kez izlendi
2302 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.