Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Kani Torun, katıldığı bir televizyon kanalında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Torun, 52 ilde örgütlerin kurularak il ve ilçe başkanlarının atandığını belirtti.
Bu haftasonu 10 ilin daha bu listeye ekleneceği bilgisini veren Torun, genel kongre için en geç Ağustos ayını işaret etti.
‘Hemen seçim söz konusu olmadığı sürece bizim bir destek veya ithal vekile ihtiyacımız yok’ diyen Torun, şöyle devam etti:
"Muhtemel bir seçimde tercihlerinin muhafazakar sağ partilerin bir arada olduğu bir ittifaktan yana olacağız" dedi.
Torun'un bu sözleri akıllara Saadet Partisi’ni getirdi. Son dönemde üçüncü ittifak iddiaları sürerken, bu ittifakta Saadet Partisi, İYİ Parti, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ve DEVA Partisi’nin yer alabileceği dillendiriliyor.
Hiç yorum yapılmamış
4956 kez izlendi
1753 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
595 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.