Geçtiğimiz günlerde Akit TV yayınında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Ergenekoncu generalleri kasdederek söylediği sözler bağlamından koparılarak FETÖ’cü sosyal medya hesapları ve Odatv tarafından yayınlanan Murat Alan’a evinin önünde saldırıldı.
Cuma Namazı saatinde şok saldırı
Öğlen saatlerinde Cuma namazına gitmek üzere evinden çıkan Murat Alan’a, magandalar beyzbol sopalarıyla saldırdı. Saldırıda başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Murat Alan, çevredeki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Alan’ın tedavisi sürüyor.
FETÖ ve Oda tv hedef gösterdi!
Alan’ın Akit TV yayınındaki FETÖ ve Ergenekon davalarından yargılanan generalleri kasdederek söylediği sözler bağlamından koparılıp çarpıtılarak önce FETÖ’cü “Kaç Saat Oldu” isimli twitter hesabından, ardından da Oda tv, Cumhuriyet ve Sözcü gibi yayın organlarından paylaşıldı. Konuyu çarpıtarak defalarca haber yapan Oda tv’nin yayınlarının akabinde Milli Savunma Bakanlığı da Murat Alan hakkında dava sürecini başlattı.(YeniAkit)
YORUMLAR
4952 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1775 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.