GÜNCEL

Gazeteci Murat Alan’a çirkin saldırı!

Tarih
14 Haziran 2019
İzlenme
Kişi

Geçtiğimiz günlerde Akit TV yayınında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Ergenekoncu generalleri kasdederek söylediği sözler bağlamından koparılarak FETÖ’cü sosyal medya hesapları ve Odatv tarafından yayınlanan Murat Alan’a evinin önünde saldırıldı.

Cuma Namazı saatinde şok saldırı

Öğlen saatlerinde Cuma namazına gitmek üzere evinden çıkan Murat Alan’a, magandalar beyzbol sopalarıyla saldırdı. Saldırıda başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Murat Alan, çevredeki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Alan’ın tedavisi sürüyor.

murat alan saldırı ile ilgili görsel sonucu

FETÖ ve Oda tv hedef gösterdi!

Alan’ın Akit TV yayınındaki FETÖ ve Ergenekon davalarından yargılanan generalleri kasdederek söylediği sözler bağlamından koparılıp çarpıtılarak önce FETÖ’cü “Kaç Saat Oldu” isimli twitter hesabından, ardından da Oda tv, Cumhuriyet ve Sözcü gibi yayın organlarından paylaşıldı. Konuyu çarpıtarak defalarca haber yapan Oda tv’nin yayınlarının akabinde Milli Savunma Bakanlığı da Murat Alan hakkında dava sürecini başlattı.(YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    15 Haziran 2019 00:06
    0 0
    geçmiş 0lsun diyelim. saldırganların yakalandığını duyduk. bakalım ne 0lacak.beyzb0l s0pası silah sayılacak mı. değilse ben de alacağım.gun gelir lazım 0lur. yanı terlik, diş fırçası silah sayılp beyzb0l s0pası sayılmazsa bu s0paların fıatını da artırır. ben ABDden en kalitelisini ithal edip satacağım. siparişler alınır efendim.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;