DÜNYA

Fransız Parlamenter ayarı unutamadı

Tarih
15 Nisan 2019
İzlenme
Kişi

Sanki Fransa'nın yokmuş gibi Türkiye'nin Arap dünyasında projeleri olduğunu iddia eden vekil, yine Ermeni soykırımı olduğunu söyleme cüretini gösterdi.

Antalya’da gerçekleşen NATO Parlamenter Asamblesi toplantısında Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, 'Ermeni soykırımı' iddiaları ile ilgili "Fransa önce kendi karanlık tarihine baksın." dediği Fransız milletvekili Sonia Krimi, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınla, bu konuda açıklamalarda bulundu.

Sonia Krimi ile ilgili görsel sonucu"TÜRKLERİN PROJELERİ NELER"

Facebook'tan canlı yayın yaparak görüşlerini ifade eden vekil, salonu terk ettiği anların üzerine müzik yerleştirilerek hazırlanan videolarla ilgili "Neden Türkler bu gibi videolar yapıyor? Türklerin, Arap dünyasındaki projeleri neler? Bu çılgınca videolar neden?" şeklinde konuştu.

"FRANSA'NIN SÖMÜRGECİLİK TARİHİYLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKENLER VAR"

Bakan Çavuşoğlu'nun "Ruanda, Cezayir'de olanları unutmadık. Fransa önce kendi karanlık tarihine baksın." ifadeleri konusunda Krimi, yaptığı canlı yayında "Fransa’nın sömürgecilik tarihi ile ilgili yapması gereken şeyler olduğunu düşünüyorum ve bu fikrimi değiştirmiş değilim." sözlerini kullandı.

YİNE ERMENİ SOYKIRIMI DEDİ

Krimi, Antalya'dan yaptığı görüntülü canlı yayınını Türkiye'ye, "Tarihi kendiniz istediğiniz gibi yazamazsınız. 24 Nisan’da Ermeni soykırımını anma gününde görüşmek üzere." diyerek bitirdi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    15 Nisan 2019 15:37
    0 0
    bu fransız devşirmesinekızmayın.osmanlı nefreti ile biz gibi onlar da yetişti.türkleri sevmezler. İNGİLİZ DEVLET-İ FEHİMANESİ ÖYLE ETTİ Kİ, onlar bize,biz onlara düşman olduk.onlar bir de kendileri birbirlerine düşman yetiştirildiler.bu bir ingiliz devşirmeciliğidir.OSMANLIDAN AYRILAN HER DEVLET BUNDAN NASİBİNİ ALMIŞ,HATTA İKBALİ DE YILLAR BOYU SÜRMÜŞTÜR.İNGİLİZ ZEKİDİR,KENDİNİ BELLİ ETMEZ.bakın bu millet ABDye, ABye düşmandır da ingilize laf etmez.. çok teknktirler yani..(aynen FETÖ zekası)
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;