GÜNCEL

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan: 2023'te memlekete dönebilir miyiz acaba?

Tarih
31 Aralık 2022
İzlenme
Kişi

2023 seçimlerine kısa bir süre kala muhalefetin oluşturduğu altılı masa bloğu henüz aday belirleyememişken, bugüne kadar altılı masadan yapılan açıklamalar FETÖ'cülerde bir umut ışığı yaktı. Yurt dışına kaçan FETÖ'cüler 2023'te altılı masanın iktidarı alabilmesi ihtimali üzerine ülkeye dönme planları yapmaya başladı. 

Altılı masadan bugüne kadar yapılan açıklamalar 17-25 Aralık yargı darbesi ve 15 Temmuz hain darbe girişimini yapan ve bu yapılanmaya destek olan FETÖ'cü teröristlere hep bir umut verdi. İhraç edilen FETÖ'cülerden yurt dışına kaçan firarilere kadar birçok FETÖ mensubu altılı masadan bir umut haber bekler duruma geldi. 

FETÖ'NÜN UMUDU ALTILI MASA

Bunlardan sonuncusu da FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan oldu. Firari gazeteci Adem Yavuz Arslan bugün sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Altılı masanın 2023 seçimlerinde iktidara gelebilme durumuna gönderme yapan firari FETÖ'cü yılbaşına gireceğimiz bugün "2023'te memlekete dönebilir miyiz acaba ?" diyerek bir paylaşım yaptı.

AK PARTİLİ İSİMLERDEN TEPKİ 

Firari FETÖ'cünün bu paylaşımına AK Partili isimlerden tepkiler geldi. AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, firari FETÖ'cünün bu paylaşımının ekran görüntüsünü alarak "Bu FETÖ'cü neden ümitli?" yorumunda bulundu. Diğer yandan AK Parti Milletvekili Alpay Özalan ise "FETÖ'cülerin tek umudu CHP ve İyi Parti... Hevesiniz kursağınızda kalacak!" paylaşımında bulundu.

ÜMİT ÖZDAĞ: ALTILI MASA GELİRSE FETÖ GERİ DÖNER

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da geçtiğimiz günlerde bu yönde açıklamalarda bulunmuştu. FLASH TV'de Fatih Ertürk'ün sunduğu programa katılan Özdağ altılı masayı FETÖ'yü kollamakla suçlamış "AK Parti gider, Altılı Masa gelirse FETÖ de geri döner. Benim İYİ Parti’den ayrılma nedenim FETÖ’ye karşı gösterilen ılımlı tutum. DEVA’nın yaklaşımı ne, Davutoğlu’nu yaklaşımı ne." demişti.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;