GÜNCEL

Fatih Portakal'ın miting itirafı

Tarih
23 Şubat 2019
İzlenme
Kişi

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il il gezerek dev mitingler yapıyor.

Halkın büyük ilgi gösterdiği mitinglerde AK Parti belediyeciliğini anlatan Erdoğan, yoluna adeta rakipsiz devam ediyor.

Muhalefet partilerinin liderleri, mitingler yapmak yerine salonlarda konuşuyor.

fatih portakal ile ilgili görsel sonucu"TAKDİR ETMEMEK MÜMKÜN DEĞİL"

Bu durum gazeteci Fatih Portakal'ın tepkisini çekti. Fatih Portakal, sosyal medya hesabından, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın politikalarını benimsemeyen, eleştiren biriyim. Çünkü kendime göre nedemlerim var. Ama seçim performansını takdir etmemek mümkün değil. Bugün 3 yerde konuştu. Rakipleri ise ortalıklarda görünmüyor. Sonuçları çantada keklik görüyorlar demek ki." ifadelerini kullandı.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver 2

    23 Şubat 2019 14:49
    0 0
    bunları yapanlar maalesef 1930ları inkar eden kafa.. gerici kafa.ata bunları islah edemedi demek.yazık. zaten mezarı ışıklar içinde olan ve 2x2000 watlık halojenlerle dört bir köşesinden aydınlanan gülriz sururinin giderayak yaptığı serneniş konuşmasına bunlar itibar da etmediler. ne diyordu..BENDEN ÖNCEKİ İKİ NESLİ ASLA AFFETMEYECEĞİM.. kısaca ÜLKEYİ BUNLARA TESLİM EDENLERLE HESABIM VAR. demek yani. fatihE bu yorumu iletin bari de NASİPLENSİN. ,
  • hursit dilaver 1

    23 Şubat 2019 14:47
    7 0
    aaah fatih aaah..sen ya da muhibbi olduğun partilerdeki 1930ları özleme aşkı var ya.. hepsi bu aşkla yanıyor.tayyip bey tersane konuşmasında neler ettiklerini söyledi. HEPSİ 1930LARDAN KOPMAK DEMEK OLAN,.3. KÖPRÜ, 3. HAVALİMANI, SÜTLÜCE VE LÜTFÜ KIRDAR SALONLARI,YENİ AKM,BOĞAZ ALTINDAN GEÇİŞLER,HIZLI TREN, METRO,ILGAZ,OVİT TÜNELİ, İZMİRİN 3.5 SAAT OLMASI..
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;