GÜNCEL

Fatih Erbakan'dan Gezi davası açıklaması!

Tarih
29 Nisan 2022
İzlenme
Kişi

Fatih Erbakan, Gezi olayları gibi kalkışmaları tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, davada verilen kararların adil olup olmadığını söylemek için ise gerekçeli kararın beklenmesi gerektiğini ifade etti.

 

Gazeteci Nur Batu'ya konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Gezi Parkı davasında alınan kararı değerlendirdi.

"Bu davada 'gerekçeli karara bir bakmak lazım' diye partimizin hukukçuları ile görüş birliğine vardık." diyen Erbakan, "Bu kararın siyasi bir karar mı hukuki bir karar mı olup olmadığına tam bir kanaat getirmek bakımından gerekçeli kararın açıklanması ve ondan sonra bir kanaate varmak daha uygun olacaktır. Verilen cezaların adil olup olmadığına gerekçeli karar açıklandıktan sonra bakabiliriz." ifadelerini kullandı.

'Tasvip etmemiz mümkün değil'

Gezi kalkışmasına da değinen Fatih Erbakan, "Tabi Gezi olayları gibi süreçleri tasvip etmemiz hiçbir şekilde mümkün değil. Hele hele ülkemizde dış bağlantılı kalkışmaların yapılması asla kabul edilemez. Sandıkla gelen sandıkla gider. Bazı muhalefet partileri, peşin peşin 'bu kararlar siyasi ve hukuksuzdur' dedi ama biz temkinli yaklaşmayı tercih ediyoruz." dedi.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;