GÜNCEL

Erzurum'da trafik kazası geçiren HDP'li Meral Danış Beştaş'tan 'zafer' işareti

Tarih
14 Nisan 2023
İzlenme
Kişi

HDP'nin Erzurum milletvekili adayı olan Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, beraberindeki heyetle birlikte seçim çalışmaları kapsamında dün Erzurum'a gitti.

Akşam saatlerinde Beştaş’ın içerisinde bulunduğu Mehmet Vefa yönetimindeki 06 CJU 114 plakalı otomobil, Kırgın Dere Kavşağında buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, savrularak takla attı.

Aracın içinde sıkışan Beştaş, olay yerine gelen ekipler tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrolde Beştaş'ın vücudunda kırıklar olduğu belirtildi.

İlk müdahalenin yapıldığı Karayazı Devlet Hastanesi'nden Erzurum Devlet Hastanesi'ne götürülen Beştaş, Ankara'ya sevk edildi.

"Birlikte iyileşeceğiz" diyerek zafer işareti yaptı

HDP Grup Başkanvekili Beştaş, Erzurum'da kaza geçirdi (4) #1Hastaneden havalimanına nakli sırasında durumunu soran gazetecilere açıklamalarda bulunan Beştaş, durumunun iyi olduğunu ve iyileşeceğini söyleyerek 'zafer' işareti yaptı.

Beştaş, şu ifadeleri kullandı:

İlgi gösteren, dayanışma gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bütün Erzurumlulara en içten sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Birlikte iyileşeceğiz, ben de iyileşeceğim.

Erzurum'da trafik kazası geçiren HDP'li Meral Danış Beştaş'tan 'İyiyim' mesajıHDP'den açıklama

HDP Genel Merkezi'nden parti meclis üyesi Talha Kaya, hastane önünde gazetecilere, Beştaş'ın şehir hastanesinde tüm tetkiklerinin yapıldığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

Başhekimle yaptığımız görüşme sonucunda bütün filmleri, tomografileri çekildi. Beyinde ve organlarında herhangi bir hasarın olmadığı söylendi. Ama ne yazık ki belinde kırık olduğunu tespit ettiklerini söylediler. Bu kırık sonucunda Başhekimin ve bizim de olurumuzla Meral başkanımızın ambulans uçakla Ankara'ya sevkine karar verildiği söylendi.

Erzurum'da trafik kazası geçiren HDP'li Meral Danış Beştaş'tan 'İyiyim' mesajıErzurum'da trafik kazası geçiren HDP'li Meral Danış Beştaş'tan 'İyiyim' mesajıErzurum'da trafik kazası geçiren HDP'li Meral Danış Beştaş'tan 'İyiyim' mesajı

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;