DÜNYA

Erdoğan'ın Ukrayna'da verdiği selam, Rusya'yı salladı

Tarih
04 Şubat 2020
İzlenme
Kişi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti sırasında Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy tarafından Kiev'de resmi törenle karşılanırken tören kıtasını "Slava Ukraine!" (Şan olsun Ukrayna'ya) sözleriyle selamlaması Rus basınında büyük yankı uyandırdı.

"Erdoğan, Rusya'ya mesaj verdi"

Erdoğan'ın Ukrayna'da verdiği selam, Rusya'yı salladıErdoğan'ın verdiği selamın, 2018 yılında dönemin Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko tarafından resmileştirildiği veaynı zamanda Rusya karşıtı propagandalarda kullanıldığına da dikkat çekilerek, Erdoğan'ın verdiği selamın Rusya'ya mesaj anlamına geldiği yorumları yapıldı.

Erdoğan'ın temasları Rus basınını rahatsız etti

Rus basınında yer alan haberlerde, Erdoğan'ın selamının yanı sıra Suriye'de yaşanan gerginlikler üzerine Ukrayna'yı ziyaret etmesi ve Kırım Tatarlarının durumu ile ilgili değerlendirmede bulunmasına tepki gösterildi.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • VATANSEVER

    04 Şubat 2020 19:47
    0 0
    Putin'e de Rusya'ya da güvenilmez.Adımlarımızı sağlam atmamız lazım.Onların hepsini dize getiririz evvelallah ama hükümete içeride zarar veren menfaat şebekelerinin acilen tasfiye edilmesi lazımdır.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;