SİYASET

ERDOĞAN'A RACON KESTi

Tarih
18 Haziran 2019
İzlenme
Kişi

Kaftancıoğlu, Twitter’dan paylaştığı mesajda “Oldu! Millet iradesi mi? O da ne? Asıl özrü İBB kayyumu, İBB’nin olanaklarını, çalışanlarını AKP propagandası için kullanan ya da kullanılmasına göz yumanlar dilemeli. İBB 23 Haziran’dan itibaren bir avuç azınlığa değil 16 milyona hizmet edecek. Olması gerektiği gibi” ifadelerini kullandı.

 Erdoğan, Kadim Dostlar Buluşması programında yaptığı açıklamada İmamoğlu'nun Ordu'daki 'VIP krizi'nde Ordu Valisi'ne hakaret ettiğini söylerken, "Ordu valimizden özür dilemedikçe böyle bir adaylığa layık olmaz, böyle bir makama gelemez. Bu makamda bulunanların her şeyden önce edeple bu makama gelmesi lazım" demişti.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    18 Haziran 2019 16:44
    0 8
    canan hanım keşke bizim partiden 0laydı derken aklıma 1967lerdeki milliyet pazar ilavesindeki bedrinin karikaturu geldi.ECEVİT KALABALIKLARA K0NUŞURKEN, AGİZI AÇIK ECEVİTİ DİNLİYEN BİR AP KÖYLUSU.... aaaah ne guzel k0nuşuy0r.keşke bizim partiden 0laydı..... DİY0RDU..ben de bir AKPli 0larak,, MAALESEF KEŞKE CANAN HANIM gibi ,ZEKİ,KULTURLU VE İŞ BİLEN PRATİK BİRİ BİZİM PARTİDE 0LAYDI DİY0RUM.akpliler örnek alsınlar ve partici görsunler.öyle çaldılar diyememek için kıvırdıkça kıvırmasınlar.
  • nazan

    18 Haziran 2019 16:40
    7 1
    bir zamanlar bir figen vardı sırtını tüm alfabe ye dayamıştı ha işte bu yeni figen sonu da siz tahmin edin
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;