EKONOMİ

Erdoğan: Tanzim satış noktalarında fiyatlar yarı yarıya düştü, temizlik maddeleri satışına da gireceğiz

Tarih
11 Şubat 2019
İzlenme
Kişi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören'de toplu açılış töreninde konuştu. Gündeminde artan gıda fiyatları olan Erdoğan, AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki için oy istedi.

Erdoğan, "Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti'nin işidir. Keçiören'de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz" diye konuştu.

Recep Tayyip ErdoğanErdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

— Semt pazarı dedik, niye? Son günlerde malum Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, patates, salatalık. Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar'da, Cudi'de, Tendürek'te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar, semt pazarlarını kurarak Ankara-İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık.

— Sebze-meyveyle kalmayacağız, temizlik malzemelerine de gireceğiz, yükselen fiyatlarla ilgili oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz.


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;