St. Petersburg Konstantinovski Sarayı'nda bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Türk-Rus iş adamları ile yemekte bir araya geldi.
Burada yaptığı konuşmasında Rusya ile ilişkilerin bozulmasının sebebinin FETÖ olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:
"15 Temmuz'da hain saldırıyı milletimizin girişimiyle akamete uğratıldı. FETÖ'nün ülkelerimiz arasındaki ilişkilere kastettiği net şekilde anlaşılıyor. Akkuyu santralinin yapım çalışmalarının hız kazanması önemli. İlişkilerimiz ayrıntılı değerlendirdik. İddialı hedefler yeniden gündeme alındı. Gerekli tüm adımlar atılacak"

Putin ise yaptığı konuşmasında "Gaz sevkiyatı için Rusya en güvenilir ortak. İnşaat sektöründe işbirliğini canlandırmaya hazırız. Eski seviyeye ulaşacağımıza inanıyorum. Büyük ölçekli projelerin hayata geçirilmesinde mutabıkız" ifadelerini kullandı.
Hiç yorum yapılmamış
4952 kez izlendi
1752 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1777 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.