''BUNLAR ATEİST, ZERDÜŞT''
Diyarbakır'a yaptığımız dersliklerin bir kısmı terör örgütlerin tarafından yakıldı yıkıldı. Camilerimizi yıkmadılar mı? Bunlar zedüşt. Bunlar ateist. Bunların içinde milletimin değerleriyle istizha (alay geçmek) edenler var.
20 km ötemizde Dürümlü mezraası var. Terör örgütleri burada 15 ton bomba yüklü kamyonu patlatıp 16 Tanışık köylüsü vatandaşımızı öldürdüler.
''YA SİLAHLARI BIRAKIRLAR YA DA...''
PKK'nın desteklemiş olduğu parti PKK adına parlamentoda. Milletimiz bunlar vergilerimizle oradan maaş almamalıdır diyor. Şimdi tutuştular yurt dışına kaçmaya çalışıyorlar.
Silah bırakacaksalar kuru kuru değil. Gömecek, betonlayacak ve koordinatlarını verecek. Olmadı mı? O zaman bu ülkeyi terk etmek zorunda kalacak.
HDP Eş Başkanı sokağa çıkma çağrısı yaptı. 53 kişi öldü mü? Yasin Börü kardeşimiz öldü mü? Üzerinden geçtiler mi? Bunlarda vicdan diye bir şey yok. Er veya geç Azizün Züntikam olan Allah'tır. Bunlardan intikam alacaktır.
Hiç yorum yapılmamış
4448 kez izlendi
1580 kez izlendi
1067 kez izlendi
558 kez izlendi
3497 kez izlendi
821 kez izlendi
542 kez izlendi
3587 kez izlendi
2568 kez izlendi
1277 kez izlendi
1733 kez izlendi
593 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.