Yıl içinde dört reklam filmi çekecek olan oyuncunun, yaklaşık 6 milyon TL’ye anlaştığı öğrenildi. Çorlu’da bir yol üzerinde çekilen reklamda, Düzyatan tek başına oynadı.
Düzyatan’ın başrolünü oynadığı ve bu yıl dördüncü sezonuyla TRT1’de ekrana gelen ‘Diriliş Ertuğrul’un önceki akşam yayınlanan 96’ncı bölümü, tarihi bir başarı yakalayarak reyting listesine damgasını vurdu.
Özeti, ikinci sırada yer alan dizi, Total’de yüzde 16.40 reyting ve yüzde 34.69 izlenme oranı, AB’de ise yüzde 20.53 reyting ve yüzde 42.02 izlenme oranıyla zirveye oturdu.
Gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan projenin senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyadan, “Diriliş Ertuğrul’dan tarihi rekor... Teşekkürler Türkiye...” notunu paylaştı.
Hiç yorum yapılmamış
1987 kez izlendi
2112 kez izlendi
986 kez izlendi
1305 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.