SİYASET

Emre Kınay: Seçilirsem Saray'a gitmem

Tarih
14 Mart 2019
İzlenme
Kişi

İstanbul'da İP tarafından Kadıköy Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Emre Kınay, "Seçilirsem Saray'a gitmem, halka açık yerlerde görüşürüm" dedi.

emre kınay inşaat ile ilgili görsel sonucuKınay, T24'ten Hakan Aksay'ın sorularını yanıtladı.

"İYİ Parti adayı olmayı gururla söylüyorum" ifadesini kullanan Emre Kınay kendisini " Laik, önder olarak Atatürk'ü seçmiş,  sol görüşlü, hatta ılımlı sosyalizme yakın" bir insan olarak tanımladı.

Belediye başkanı seçilmesi durumunda Saray'a gitmeyeceğini, ama halka açık yerlerde görüşeceğini söyleyen Kınay, AKP adayı Binali Yıldırım hakkında ise farklı konuştu: "Sempatik bir insan, kazanırsa görüşürüm"

emre kınay inşaat ile ilgili görsel sonucu

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • habib uyar

    16 Mart 2019 17:13
    0 0
    seni saraya kim çağıracak ki emre kınay
  • KULO

    15 Mart 2019 10:51
    0 0
    aman noolur git saraya.. reis üzülmesin emrecik nerde kaldı, koca bb oldu gelip beni görsün, bana feyzeylesin diye dert yanmasın.... hade ordan sadrazamın sol d.... dingilinin 41. dişlisi sende... bırak bu işleri git internette bilmem ne tv'sinin bi projesi varmış yeni, hemi de bol sevişmelisinden... git ordaki çıtırlara kerkin sen... şeker çocuk...
  • Namyelüs

    14 Mart 2019 14:05
    2 0
    Pensilvanya'ya gider misin?
  • Gerzek

    14 Mart 2019 11:50
    7 0
    Salako Halk seni bir yere getirdi. Sen kendini bir halt sanıyorsun Nail olsa %2 oy alacan. Götün kayaya çarpacak. Haddini bil keko gelmis adam olmuş. Itaat etmezsen üstüne zaten .... yazmaya fegmezsin
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;