GÜNCEL

Ekrem İmamoğlu'nu şoke eden anket! İşte bomba sonuçlar

Tarih
29 Kasım 2019
İzlenme
Kişi

Araştırma şirketi Areda Survey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “'İleri Biyolojik Atık Su Arıtma' projesini iptal ederek 'temel atmama töreni' düzenlemesiyle ilgili olarak bir kamuoyu araştırması yaptı.

İSKİ yönetiminin Silahtarağa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi atık su arıtma projesini iptal eden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, skandal karar sonrasında "temel atmama" töreni düzenlendi.

temel atmama ile ilgili görsel sonucuAraştırma şirketi Areda Survey, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “'İleri Biyolojik Atık Su Arıtma' projesini iptal ederek 'temel atmama töreni' düzenlemesini nasıl değerlendirdiniz?” sorusunu katılımcılara yöneltildi. 1100 katılımcının yüzde 36,8’i doğru, yüzde 52,9 u yanlışyüzde 10,4ü de fikrim yok cevabını verdiği ifade edildi.

Diğer soruda da halk İmamoğlu'nu hatalı buldu

“'İleri Biyolojik Atık Su Arıtma' projesinin gereksiz olduğu gerekçesiyle iptalini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna ise yüzde 35,0 doğru, yüzde 53,1’i yanlışyüzde 11,9 fikrim yok yanıtının verildiği paylaşıldı. (YeniAkit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    30 Kasım 2019 14:37
    0 2
    boşverin onu: başkan ekrem,size mahmut bey metrosunda da arıtma işinde de,yenikapı araba showynda da golu 90dan çaktı. şimdi esas haber.. ilhan aliyev, ben TANAP için değil ekrem beyle tanışmak ve başarılarını görmek için geliyorum dedi.. naberrr. (beni İBBden aradılar)
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;