GÜNCEL

Ekrem İmamoğlu'ndan harekat yorumu

Tarih
10 Ekim 2019
İzlenme
Kişi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili ABD ve Rusya'nın tavırlarından dolayı rahat olamadığını ifade etti.

Türk ordusu, Suriye'nin kuzeyinde Fırat'ın doğusunda teröristleri imha etmek için Barış Pınarı Harekatı'na başladı.

Dün Tel Abyad ve Resulayn'ın obüsler ve jetlerle vurulmasının ardından; akşam saatlerinde kara harekatı da başladı.

"ŞEHİTLERİMİZ OLUYOR VE ÇOK ÜZÜLÜYORUZ"

Şu beş yalın gerçeği kafasına vura vura anlatmalıyız Trump’aHürriyet gazetesinden Ahmet Hakan'la bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili sorulan soruya da yanıt verdi.

İmamoğlu şunları söyledi; "Türkiye’nin elbette kendini teminat altında hissetmesi lazım... Ama bölgedeki iki unsur ABD ve Rusya, 24 saatte farklı tavırlar alabiliyor, bu yüzden bir yurttaş olarak kafam rahat değil, bu yüzden endişeliyim. Bir karmaşanın içine mi çekiliyoruz? Güvenli alan gerçekten oluşturabilecek mi? Suriyeliler oraya yerleştirilebilecek mi? Belirsizlikler var. Toplumumuz tam olarak aydınlanmış değil. Konunun uzmanı değilim, çok bilgi sahibi değilim ama kaygılıyım. Sonuçta şehitlerimiz oluyor ve buna çok üzülüyoruz. Ama yine de şunu vurgulamak istiyorum: Silahlı Kuvvetlerimizin, Mehmetçiğimizin tabii ki yanındayız."


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ergin KÖSEM

    11 Ekim 2019 00:58
    0 0
    Böyle açıklama yapmak belediye başkanı'nın işi değil, bu tür açıklamayı islam düşmanı devlet başkanları yapar. TÜRKİYE DE onları DİKLEMEZ.
  • Uzun adam

    10 Ekim 2019 22:46
    1 0
    Pardon da sen alt tarafi belediye baskanisin ve chdpkk diye orgut parti karisiminin bir parcasisin normaldir kaygilarinin olmasi ekrem mudafa Ordu Sefere Çıktığında Tartışma ve Siyaset biter. Ordu için Askerlerimiz için dua başlar. Allah ordumuzu daim muzaffer etsin. La Galibe İllallah
  • HAYDAR TOPÇUOĞLU

    10 Ekim 2019 18:26
    11 0
    sen merak etme biz kafa olarakta rahat beden olarakta dinende rahatız yeterki gölge etme.biz 2000 yıldır şehit veriyoruz daha bugün şehit vermeye başlamadık eğer gerekirse sivil olarakta canımızı vatan toprakları için seve seve veririz üzüntümüz şu ki rahat bırakın yeter.
  • kulo

    10 Ekim 2019 16:37
    9 0
    bunların biri endişelenir, biri kaygılanır, en son yarım ağızla "e tabi devletimizin askerimizin arkasındayız" deyiverirler ayıp olmasın deyi. hasmı karınca olan yanında merdane taşır. biz dostumuzu düşmanımızı da biliyoruz evel Allah. Ona göre de biz rahat rahat uyurken, uyumayanlarımıza da tam inançla güvendiğimiz için içimiz rahat. bi tek sizden emin olamıyoruz. zira biz kafirden-düşmandan değil, münafıktan- dost görünen düşmandan korkarız sadece.
  • Hasann

    10 Ekim 2019 15:53
    0 1
    Aman sen üzülme de
  • hursit dilaver

    10 Ekim 2019 14:51
    1 0
    tam düşündüğüm gibi başkan kaygılıysa...hımmmm.demek çok üzülüyor demek bu.(bu da bir başka tür yorum tabi.)
  • hursit dilaver

    10 Ekim 2019 14:49
    0 0
    sayın başkan bunu canan hanıma sorsun o da eski piri fani CHPli birini bulursa ona sorsun.LOZAN DÖNÜŞÜ İSMET PAŞA ÖZDEN HANIMA NE DEDİ ACEP.. YANİ KIZIM ,BİZE LOZANDA 100 YILLIK BİR NEFES ALMA SÜRESİ VERDİLER demişmi. dediyse 100yıldolmaküzere osmanlı haritası gene yenileniyor demek mi bu.ben de başkan gibi çook üzülüyorum ama gerçeklerden kaçamayız.FİESTA FESTİVAL GÜNLERİMİZ BİTTİ ZAAR.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;