GÜNCEL

Edremit'teki gösteriye soruşturma

Tarih
10 Eylül 2021
İzlenme
Kişi


Balıkesir’in Edremit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü, dün düzenlenen törenle kutlandı.

ÇARŞAF İÇİNDE ZİNCİRE VURULDU

Törende, temsilî kurtuluş canlandırmasında çarşaf içindeki genç bir kadın zincire vuruldu. Gösterinin devamında çarşaf içindeki kadın, üstündekileri çıkartarak beyaz elbise içinde görülüyor.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Balıkesir Valiliği, bu görüntülerle ilgili soruşturma başlattı. AK Parti Edremit Belediyesi Meclis Üyesi Murat Tuna da, gösteriye "Türk kadınını zincire vuracak daha anasından doğmadı" sözleriyle tepki gösterdi.

Edremit Belediyesinin Türk kadınını aşağılayan skandal gösterisine tepki: Türk kadınının zincire vuracak adam anasından doğmadı

Balıkesir'in Edremit ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

İlçenin kurtuluşunun temsili olarak canlandırılmasının ardından tören resmigeçitle sona erdi. AK Parti'li Edremit Belediye Meclisi Üyesi Murat Tuna, törende kurtuluşun canlandırıldığı bölümde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Edremit Şubesince sunulan temsile tepki gösterdi. Tuna, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile ilişkin, 'Türk kadınını zincire vuracak daha anasından doğmadı. Türk kadınını kim zincire vurdu? Neyin hesabını yapıyorsunuz? Onu düzenleyenler kimse, hesabını verecek.' diyerek tören alanından ayrıldı.

Öte yandan yapılan gösteriyle ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

(Yenişafak)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mehmet

    10 Eylül 2021 17:00
    0 0
    Mesele Türk kadınını zincire vurulması değil Vurgulanmak istenen yarı çıplak sözde modern? kadın özgür Fakat dinine bağlı namuslu kadın esirdir Mesajları bu Allah bu CHP zihniyetine fırsat vermesin AK Parti içindeki AKP lileri de bir an önce defetsin Bunların yüzünden din düşmanlarına oy veren Müslüman halkımıza da akıl fikir BASİRET versin
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;