GÜNCEL

Deprem bölgesini ziyaret etti! İmamoğlu yine tatile çıktı

Tarih
28 Ocak 2020
İzlenme
Kişi

Elazığ'da meydana gelen 6,8'lik depremin ardından bölgeye giden CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kayak merkezinde görülmesi büyük tepki çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Elazığ'a giden yardımlara göz kulak olması için deprem bölgesine gönderilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu daha önce yaptığı ve çok eleştirildiği bir eylemini tekrarladı.

imamoğlu elazığ ile ilgili görsel sonucuElazığ'a giderek deprem bölgesinde boy gösteren Ekrem İmamoğlu'nun turu kısa sürdü. Deprem bölgesinden ayrılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ilk durağı Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu oldu.

İmamoğlu daha sonra is soluğu tatilde aldı.

Fotoğraflar ortaya çıktı

Erzurum'da lüks bir otelde günlerini geçiren İmamoğlu'nun, tatilcilerle çekildiği fotoğraflar Instagram üzerinden paylaşıldı. Palandökende karın keyfini çıkaran tatilciler Ekrem İmamoğl'nu kayak merkezinde görünce fotoğraf çekilmeyi ihmal etmediler.

 

İmamoğlu, İstanbul'daki sel felaketi sırasında da Bodrum'da tatil yapıyordu. Bir günlüğüne İstanbul'a gelen İmamoğlu'nın tekrar Bodrum'a dönmesi büyük tepki çekmişti. (YeniAkit)

Ekrem İmamoğlu, Erzurum'a tatile gitti

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Kim bilir

    28 Ocak 2020 16:48
    0 0
    Ne diyelim bazılarına hergün bayram
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;