Çardak ve Bozkurt ilçeleri art arda yaşanan depremlerle sarsıldı. Deprem sonrası enkaz altına kalanların kurtarıldığı belirtiliyor.
Denizli'nin Çardak ve Bozkurt ilçelerinde art arda depremler meydana geldi.
Çardak'taki depremin büyüklüğü 4,2 olurken; Bozkurt ilçesi 6,0 büyüklüğünde sallandı.
ENKAZ ALTINDA KALANLAR KURTARILDI
Depremde birçok hanenin hasar aldığı, enkaz altında kalanların da kurtarıldığı bilgisi verildi. Yapılan son açıklamalara göre ise can kaybının yaşanmadığı bölgede, yaralıların olduğu aktarıldı.
Sarsıntının 15-20 saniye civarında sürdüğü de son geçilen bilgiler arasında...
BELEDİYE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA
Depremin ardından konuşan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, "Can kaybı yok, ufak yaralanmalar var. Çöken evlerin altında kalanlar oldu. Makam odamın duvarı da yıkıldı." dedi.
AFAD DENİZLİ İL MÜDÜRÜ: CAN KAYBI YOK
AFAD Denizli İl Müdürü Ali Etiz, Bozkurt merkezli 6 şiddetindeki depremin, bu ilçe ile Çardak arasında çok fazla hissedildiğini, depremin ardından muhtarlarla ilk görüşmeleri yaptıklarını aktardı. Ali Etiz, "İlk belirlemelere göre, can kaybı ya da önemli bir yıkılma yok, tarama çalışması devam ediyor. AFAD ve jandarma ekipleri, mahalleleri geziyor." dedi.

İl genelinde elektrik kesintisi yaşanırken, depreme ilişkin ilk görüntüler de geldi.
YORUMLAR
4204 kez izlendi
1481 kez izlendi
967 kez izlendi
489 kez izlendi
3467 kez izlendi
786 kez izlendi
512 kez izlendi
3555 kez izlendi
2538 kez izlendi
1248 kez izlendi
1705 kez izlendi
560 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.