SİYASET

Deniz Baykal'dan flaş Muharrem İnce hamlesi

Tarih
08 Ağustos 2020
İzlenme
Kişi

Muharrem İnce'nin yeni parti kurma hazırlıklarına başladığı iddiası CHP'de sarsıntıya neden oldu. Konuyla ilgili son hamle ise eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dan geldi.

"Parti kurmasına göz yummayız"

Gazeteci Orhan Uğuroğlu'na açıklamalarda bulunan Baykal, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağı iddialarına ilişkin "İnce'nin ayrılmasına da parti kurmasına da göz yumamayız, hazmedemeyiz. Cumhuriyete inanan, demokrasiyi savunan CHP'liler bu ayrılığı hazmedemez." dedi.

Deniz Baykal Muharrem İnce İçin Harekete Geçiyor | Muhabir"İnce'yi çağırın baş başa görüşün"

Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini söyleyen Baykal, Kılıçdaroğlu'yla İnce'nin baş başa görüşmesini isteyeceğini belirtti. İnce'nin CHP'den ayrılmasının vahim bir hata olacağını söyleyen Baykal, "İnanıyorum ki, İnce'de sağduyusu, CHP sevgisi ve demokrasiye bağlılığı ile bu yanlıştan dönmek için yol açar." ifadelerini kullandı. (Akit)


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BARIŞ

    08 Ağustos 2020 21:29
    0 0
    Dede bir ayağın çukurda. Git biraz da öbür taraf için çalış. ÖLÜM VAR
  • vatan

    08 Ağustos 2020 17:59
    0 0
    Tamam deniz Baykal c.h.p feto ele geçirildi aşır sol devrimci yol dhkc hadep ele geçirdi şu yapidi konkurede resmen doktorluk bütün seçmeler baski yapiyor neden cumurbaskan adayi oluyor Kılıçdaroğlu bu koltuk giter bu koltuk Kılıçdaroğlu onu o orda olduğu sure akp yine gelir
  • Puye

    08 Ağustos 2020 10:43
    3 0
    Ölmüş adam canlandı.ne inceymis ve helal olsun
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;