Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi altında olduğu hastanede bu sabah ameliyata alındı.
Baykal, dün sabah erken saatlerde acil olarak gittiği Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmış, yapılan anjiyoda beyin damarlarında pıhtı tespit edilmişti.
Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Erkan İbiş de Baykal'a yapılan beyin tomografisinde ödem ve kanama artışı izlenmesi ve fizik muayenesinde bununla uyumlu bulgular üzerine doktorları tarafından ameliyat kararı verildiğini söyleyerek, şu anda ameliyatının devam ettiğini kaydetti.
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da Baykal'ın ameliyata alınmasına ilişkin açıklamasında "Endişe edecek bir noktada değiliz." dedi.
Hiç yorum yapılmamış
4719 kez izlendi
1673 kez izlendi
1144 kez izlendi
629 kez izlendi
3536 kez izlendi
864 kez izlendi
580 kez izlendi
3622 kez izlendi
2606 kez izlendi
1311 kez izlendi
1768 kez izlendi
634 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.