GÜNCEL

Deli mi Ne isimli YouTuber adliyeye sevk edildi

Tarih
15 Ağustos 2019
İzlenme
Kişi

 

Süper Kupa finalinde sahaya giren YouTuber Ali Abdülselam Yılmaz ve dört arkadaşı adliyeye sevk edildi. 

'Fester Abdü' adıyla bilinen Youtuber Ali Abdülselam Yılmaz dün akşam Beşiktaş Park'ta oynanan Liverpool - Chelsea karşılaşmasında sahaya girdi.

Yılmaz ve kendisini görüntüleyerek sosyal medyada paylaşmak isteyen 4 arkadaşı gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

deli mi ne ile ilgili görsel sonucuİFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Yılmaz'ın, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen ilk sorgusunda Süper Kupa Finali'ni izlemek için stadyuma geldiğini, maçın heyecanıyla kendini sahaya atarak kaleye doğru koşmaya başladığını söylediği öğrenildi.

Yılmaz'ın ayrıca, gerçekleştirdiği hareketin önceden planlanmadığını ve beraberindeki arkadaşlarının video ve fotoğraf çektiğinden habersiz olduğunu belirttiği bildirildi.

Öte yandan, Youtuber'in 1993 yılında Adana'da dünyaya geldiği, ilk ve ortaokul eğitiminin ardından Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Bölümünden mezun olduğu öğrenildi.

deli mi ne ile ilgili görsel sonucuSahaya atlayan YouTuber saniyede 20 takipçi kaybediyor

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen YouTuber, maçın 14. dakikasında sahaya atlayarak futbolcuların arasında koşmaya başlamıştı.

O hareketinden sonra sosyal medyada ağır eleştiriler alan fenomen, saniye saniye takipçi kaydediyor. Fenomen saniyede en az 20 takipçi kaybı yaşıyor. 

Ülke imajını sarstığı gerekçesiyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan YouTuber'ın abone sayılarındaki düşüşün artacağı tahmin ediliyor. 

 

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • hursit dilaver

    16 Ağustos 2019 15:08
    0 0
    CHP ve şehzade ekrem sahip çıkmalı bu değeri kardeşimizi bu AKPlilere ezdırmeyin.mahmut tanal 2 saatte izmire , nurettinin oğlunun başkan olduğu yere gittim aferin tayyip dedi diye kızcağızı mahkemeye verin diyor.demet akalın dı di mi..niye kıskandı ki, şehzade ekrem ve nurettinin oğlu sayesinde o yol yapıldı bitti.yoksa bitermiydi.mahmut tanalı uyarın.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;