GÜNCEL

Cumhurbaşkanını tehdit eden Özgür Özel'e Fahrettin Altun tepkisi: 'Bu, suçtur'

Tarih
26 Nisan 2022
İzlenme
Kişi

Dün, Osman Kavala'nın Gezi Parkı davasında müebbet hapse çarptırılmasının ardından, HDP ve CHP milletvekilleri, adliye önünde açıklama yaptı.

Hararetli şekilde konuşma yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tehdit içerikli söylemlerde bulundu.


Cumhurbaşkanı Erdoğanı resmen tehdit eden Özel,  "Kavala özgürdür. Tarih önünde Recep Tayyip Erdoğan mahkum olacaktır, hesap verecektir. Ant olsun, ant olsun, ant olsun." şeklinde konuştu.

Bu bağlamda Özel'in tehdit içeren söylemleri tepki toplarken, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan cevap geldi.

"Halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemezsiniz"

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Altun, Cumhurbaşkanını tehdit etmenin suç olduğunu vurgularken, şu ifadeleri aktardı;

"Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir hukuk devletidir. Demokratik hukuk devletinde halkın oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanını tehdit edemezsiniz. Bu, milletin hür iradesine hakarettir. Bu, suçtur. Özlemini duyduğunuz vesayetçi sistem yok artık. Demokrasiyi içselleştirin."

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Mehmet

    26 Nisan 2022 10:25
    2 0
    Bu adam ne kadar rahat konuşuyor neden anında savcılar gerekeni yapmıyor kimi tehdit ediyor kime güveniyor kalkışmayı destekleyip kalkışmacı olduğunu ne kadar rahatlıkla ifade ediyor adamlar yürek yemiş
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;