Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti MKYK toplantısında Hindistan Müslümanlarının Halife’ye yardım için Osmanlı’ya gönderdiği paralarla kurulan İş Bankası’ndaki CHP hisselerinin Hazine’ye devri için talimat verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası kaymakları ellerinden gidecek olan CHP kelimenin tam anlamıyla tutuştu. TBMM’de düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, tehdit niteliğinde açıklamalarda bulundu.
"Pişman olursunuz"
Özel “Gerçekten bir tenezzül meselesi. Buna en son tenezzül edip önce başaran sonra hukuk karşısında mahcup olan Kenan Evren’di. Bir gözü dönmüşlükle karşı karşıyayız. CHP öyle bir mücadele verir ki hiç öngöremediğiniz bir mücadeleyi verir, pişman olursunuz” ifadelerini kullandı. (YeniAkit)
YORUMLAR
4951 kez izlendi
1751 kez izlendi
1211 kez izlendi
670 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
594 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1775 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.