SİYASET

Corona virüse yakalanan Ali Babacan'dan açıklama

Tarih
01 Eylül 2020
İzlenme
Kişi

Corona virüse yakalanan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Kendisiyle birlikte hastalığa yakalanan eşi ve oğlunun iyileştiğini belirten Babacan, "Evde kontrol ve karantina altındalar" dedi.

"Benim genel durumum iyi, ancak bazı şikayetlerim devam ediyor" diyen Babacan, "Doktorumun tavsiyesine uyarak, ilaç tedavim bitene kadar yakın izlem amacıyla hastanede olacağım" ifadelerini kullandı.

Foto - Eşinin ve oğlunun iyileştiğini söyleyen Babacan, kendi tedavisine hastanede devam edileceğini duyurdu. İşte Ali Babacan'ın o açıklaması: Babacan Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Bir kez daha sizden COVID-19’u çok ciddiye almanızı, hastalıktan korunmak ve çevrenizdekileri korumak için azami özeni göstermenizi rica ediyorum. Büyük fedakarlıklar gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza ve bize geçmiş olsun dileklerini ileten herkese tekrar teşekkür ediyorum." (NTV)

Foto - Bir paylaşım daha yapan Ali Babacan, vatandaşlara uyarılarda bulunarak, sağlık çalışanlarına teşekkür etti. İşte o paylaşım:

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;