GÜNCEL

Cihat Yaycı'dan Bartholomeos çağrısı: Yok mu vatanını milletini seven bir savcı?

Tarih
16 Eylül 2023
İzlenme
Kişi

Türkiye aleyhtarı faaliyetler yürüten, Fener Rum Patriği Bartholomeos hakkında Doç. Dr. Cihat Yaycı'dan dikkat çeken bir çağrı geldi.

Cihat Yaycı'nın açıklamaları şöyle:

Geçen sene kasım ayında Fener Rum Patriği Bahreyn'e gidiyor. Orada dinler arası bir zirve oluyor. Arkasında yazana bakın, Constantinapol ve yeni Roma'nın ekümenik patriği diye başlık attırıyor. Bu Türkiye'nin vatandaşı değil mi? Bundan niye hesap sorulmuyor. Bir röportajında Türkiye'de kendimi çarmıha gerilmiş gibi hissediyorum diyor. Biden ile görüşüyor. Yunanistan devlet uçağı tahsis ediliyor. Yunan büyükelçi karşılıyor. Bu adama hesap sormaz mı devletin ilgili kurumları sen ne yapıyorsun demez mi? Der ama bu adama bir şey sorulmuyor. Buradan suç duyurusunda bulunuyorum. Yok mu vatanını milletini seven bir savcı? (YeniAkit)

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı bürokraside var olan FETÖ tehdidini tvnet'te anlattı: Örgütle mücadele alt mercilere hiç yansımıyor

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Hacı Güven

    21 Eylül 2023 21:12
    0 0
    Daha önceden yazdığım gibi Tekraryazıyorum idam/ asın bu şerefsiz ve ya vatandaşlıktan atın ve ömür boyu Türkiyeye giriş yasağı koyun ve onun gibilerin kovun gitsin !!!
  • Deli Balta

    18 Eylül 2023 18:21
    1 0
    Çok Dogru birsöz Sanki Dingonun Ahırı Adam kendince boyundan buyuk laflar atıyor kimse hesap sormuyor.. Sanki muz cumhuriyeti... Bu ulkede yaşıyorsa kendini cihanı şumul bir konumda gösterip kendini Vatikan gibi bagımsız bir devlet gibi davranamaz
  • Hayrettin Tamtaş

    16 Eylül 2023 22:24
    2 1
    Bunca sorunun içinde şimdi birde siktiriboktan bu papazlamı Türkiyeyi oyalama peşindesiniz. Bizim dünya çapında ölümcül sorunlarla boğuştuğumuz bir dönemde, böyle bir gündemi Türkiyenin ayaklarına dolamayı ben çok iyi niyetli bulmuyorum. Bu Cihat Yaycı nın her gündem konusu yaptığı olaylarda sanki başka bir oyun var gibi içime bir kurt düşüyor. Çok dikkat edilmeli.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;