SİYASET

CHP'yi sert sözlerle eleştirmişti CHP'den Fatih Portakal'a cevap

Tarih
09 Şubat 2019
İzlenme
Kişi

Cumhıriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, kendisine CHP'nin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde aday gösterdiği Mehmet Fatih Bucak için 2 ay önce söylediği sözlerini hatırlatarak duruma tepki gösteren Fatih Portakal'a yanıt verdi.

CHP'yi sert sözlerle eleştirmişti CHP'den Fatih Portakal'a cevapÖzgür Özel resmi Twitter hesabından Fatih Portakal'ı etiketleyerek. Sn @fatihportakal Siverek haberini Karaman’da aday tanıtım toplantısında DHA muhabirinden duydum. Şok oldum. 2 ay önce yaptığım değerlendirmenin arkasındayım. Bu konuyu Pazartesi MYK’da gündeme getireceğim.' dedi

CHP'yi sert sözlerle eleştirmişti CHP'den Fatih Portakal'a cevap 

Beyoğlu'nda ÖDP'li Alper Taş'ın, Şanlıurfa Siverek'te ise Bucak Aşireti'nden Mehmet Fatih Bucak'ın aday gösterilmesine dikkat çeken Portakal, "CHP'de bu nasıl bir savrulma ve ilkesizliktir. Anlatan varsa anlatsın" ifadelerini kullanarak, 2 ay önce Bucak'ın sözlerini eleştiren Özgür Özel'i tweetinde etiketlemiş ve 'bakalım Özel nasıl yanıt verecek' demişti.

CHP'yi sert sözlerle eleştirmişti CHP'den Fatih Portakal'a cevapCHP MYK'nın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tam yetki vermesi sonrası adaylığı açıklanan Mehmet Fatih Bucak, MHP'den aday adayı olduğu dönemde ''Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'yi sert sözlerle eleştirmişti CHP'den Fatih Portakal'a cevap

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;