Kemal Kılıçdaroğlu'nun Amerikalı danışmanı Jeremy Rifkin'in yaptığı İngilizce konuşma salondakiler için Türkçeye çevrilmedi, kimse konuşmayı anlamadı.
CHP, "İkinci Yüzyıla Çağrı" sloganıyla İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda vizyon toplantısı yaptı.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekonomi kadrosuna kattığı Amerikalı Jeremy Rifkin de programa video bağlantı yöntemiyle katıldı.
Konuşmada iklim ve küresel ısınma vurguları
İngilizce konuşma yapan Jeremy Rifkin, küresel ısınma ve iklim konusuna uzun uzun değindi.
Çeviri olmadı, kimse konuşmayı anlamadı
Jeremy Rifkin'in yaptığı İngilizce konuşmayı salonda Kemal Kılıçdaroğlu dışında kimse anlayamadı. Çünkü İngilizce bilmeyenler için çeviri yapılmadı.
Uzun süren konuşma sırasında partililerin telefonla oynadığı görüldü.
Selvi Kılıçdaroğlu uyudu
Amerikalı danışmanın yaptığı kimse tarafından anlaşılmayan konuşma uzadıkça uzayınca Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu uyuyakaldı.
CHP etkinliğini salondan takip eden Adem Metan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları yazdı: "Jeremy Rifkin etkinlik salonunda yok, tercüme ise TV yayınları hariç sadece protokole yapılıyor. Salonda İngilizce bilmeyen kimse hiçbir şey anlamıyor şu an."

YORUMLAR
4454 kez izlendi
1586 kez izlendi
1070 kez izlendi
560 kez izlendi
3498 kez izlendi
822 kez izlendi
544 kez izlendi
3589 kez izlendi
2572 kez izlendi
1279 kez izlendi
1735 kez izlendi
596 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.