CHP'liler arasında daha önce İnce için kaç imza toplandığı ile ilgili karmaşa yaşanmış, bu karmaşa haftalarca sürmüştü. Hala CHP'liler toplanan imza sayısıyla ilgili farklı rakamlar verirken, bugün de ortak açıklama yapan CHP'li vekiller bu açıklamaya destek veren vekilleri sayamadı.
59 İSMİ SAYAMADILAR
CHP'de bazı il başkanları saat 11.00'de bir araya geldi, ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya gerek olmadığını bildirdi. İl başkanları yerel seçimleri işaret ederek, "Kurultay taleplerinizden vazgeçin." dedi.
Ortak açıklama yapılmasının ardından toplantıya 59 il başkanının katıldığı açıklandı, ancak bu 59 il başkanının ismi bir türlü sayılamadı.
CHP'liler il başkanlarını sayamadı
"KARAMAN BURADA DEĞİL... BURADAYMIŞ"
Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener, elindeki listeyi okurken sık sık duraksadı ve yanındakilerden yardım istedi.
Hiç yorum yapılmamış
4956 kez izlendi
1753 kez izlendi
1211 kez izlendi
671 kez izlendi
3549 kez izlendi
882 kez izlendi
595 kez izlendi
3637 kez izlendi
2626 kez izlendi
1321 kez izlendi
1779 kez izlendi
651 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.