GÜNCEL

CHP'li vekilden Medya ve siyaset dünyasını sarsan açıklama: TELE 1’i Merdan Yanardağ’a FETÖ’cü Akın İpek kurdurdu

Tarih
01 Eylül 2020
İzlenme
Kişi

Gazeteci Cüneyt Özdemir ile TELE 1 kanalının kurucusu Merdan Yanardağ’ın sosyal medya üzerinden girdikleri polemik medya ve siyaset dünyasını sarsan iddiaları gündeme getirdi.

"Bu kanalın arkasında kimler var"

Gazeteciler.com’da yer alan haberlerden derlenen bilgilere göre; Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında yaptığı yayında CHP'yi eleştirmesi üzerine CHP yanlısı TELE 1 televizyonunun kurucusu ve sahibi Merdan Yanardağ, Özdemir'e hakaretler etti. Cüneyt Özdemir de bunun üzerine Yanardağ'a "TELE 1 televizyonunu nasıl kurdun, kaynağı nereden buldun ve nasıl finanse ediyorsun? Bu kanalın arkasında kim ya da kimler var?" sorularını yöneltti.

Özdemir'e hakaretler yağdırdı

Cüneyt Özdemir, sordu Merdan Yanardağ cevap veremedi! Ortalık karıştı... - GÜNCEL HaberleriMerdan Yanardağ da sorular üzerine Özdemir için, "FETÖ yanaşması", "korkak bir soytarı", "tam bir cahil" hakaretleriyle karşılık verdi. Ağır hakaretlere maruz kalan Özdemir Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Bugün panikle ve telaşla bana saldıran bu insanların gerçek yüzünü duayen, saygı duyduğumuz gazeteciler de görecektir ve kendilerine mesafe koyacaktır eminim. Yoksa bu kirli insanlar onların da tertemiz geçmişlerini lekeleyecektir. Gördüğünüz gibi hiçbir gerçek gizli kalmıyor” ifadelerini kullandı.


CHP'li Özbolat: Akın İpek Kurdurdu

Merdan Yanardağ ve Cüneyt Özdemir arasında yaşanan tartışmaya Yurt gazetesinin kurucusu olan CHP Milletvekili Durdu Özbolat da müdahil oldu. Sahibi olduğu Yurt gazetesini Merdan Yanardağ’a kurduran ve daha sonra Yanardağ’ı kendisini dolandırmakla suçlayan CHP’li Özbolat yayınladığı açıklamada çok çarpıcı iddialar gündeme getirdi. Özbolat gazetesi Yurt’un web sitesinden yayınladığı açıklamada, "Tele 1 Akın İpek’in desteğiyle kurulmuş bir kanaldır, bizim böyle kaynaklarımızın olmadığı ise açıktır” denildi.

CHP yandaşı gazeteci Merdan Yanardağ hakkında bomba detaylar ortaya çıkıyor! Tele 1 FETÖ'cü Akın İpek'in desteğiyle kurulmuş - TakvimAkın İpek iddiasına yanıt: Halkın desteği var

İddialar üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Yanardağ TELE 1'in finansmanına ilişkin somut veriler paylaşmadan "Arkasında ben varım. Arkadaşlarım var. Çalışanlar var. Halkın desteği var" dedi. (Gazeteciler.com)

Durdu Özpolat'tan Merdan Yanardağ'a; Televizyonu ve gazeteyi batırıp gitti - Internet Haber

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Ayrı düşünen

    01 Eylül 2020 18:40
    0 0
    Ben halkım ve senin tele1 tv ne hiç destek vermedim.Benim adıma beyanat vermeyin
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;