GÜNCEL

CHP'li Altay'dan çirkin sözler: Haçlılara rahmet okuturlar

Tarih
25 Ağustos 2021
İzlenme
Kişi


KRT TV canıl yayının gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, Afganistan'daki son gelişmelerle ilgili konuştu.

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Altay, skandal ifadeler kullandı.

CHP'li Altay: Erdoğan Taliban'ın cisimleşmiş halidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Taliban'a benzeten Altay, "Erdoğan bir gaflet uykusunda değilse ki bir gaflet uykusunda olmasını arzu ederim bu noktada. Erdoğan Taliban'ın cisimleşmiş halidir" diye konuştu.

"AK Parti Haçlılara rahmet okutur"

Erdoğan düşmanlığıyla iyice sınırı aşan Altay Haçlılara da rahmet okuyarak "Moğollar bu memleketi bu kadar ağır istilaya tabi tutmadı. Haçlılar bu kadar ağır istilaya tabi tutmadı. Timur bu memleketi bu kadar ağır hasar tahribat yaratmadı. Bunların istilası Moğollara, Timur'a ve Haçlılara rahmet okutur." dedi.

Geçen hafta Engin Özkoç hakaret etmişti

Engin Altay gibi CHP Grup Başkanvekilliği görevinde olan Engin Özkoç da geçen hafta KRT TV ekranlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişti.

Özkoç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'diktatör' demişti.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • kılo

    25 Ağustos 2021 11:49
    0 0
    Havlayın havlayın, biz insan da severiz hayvan da severiz. Alışığız sizin çemkiriklerinize...
  • Kılo

    25 Ağustos 2021 11:49
    0 0
    eceli gelen it cami duvarına işermiş. bunların durumu bu. Artık çamurlu ve çirkef siyaset hayatlarının ahir zamanlarını yaşadıkları için, giderayak ne kadar çamur atarsak o kadar izimiz kalır mantığıyla, o kopası kafalarının ve içi gaitayla dolu midelerindeki çirkefi kusuyorlar. Fesattan fitneden kararmış taş boncuklarla dolu kalplerindeki küfür tespihlerini kopartıp o çirkin tanelerini etrafa döküyorlar ki belki üzerine basıp birileri düşer diye.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;