CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Merkezde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Suriye ordusunun topçu saldırısıyla 8 Türk askerinin hayatını kaybetmesine değinen Öztrak, “Acımız gerçekten çok büyük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz. Kahraman ordumuza ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Koordinatları bildirilmiş konvoyumuza yapılan bu saldırıyı lanetliyoruz” diye konuştu.
'Akşener'in çağrısını olumlu karşılıyoruz'
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Öztrak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in TBMM'nin bilgilendirilmesi için toplanma çağrısına yönelik sorulara, “Biz bu çağrıyı olumlu karşılıyoruz. İdlib meselesinin ilk tartışılması gereken yer TBMM'dir. Bu çerçevede iktidarın TBMM'ye gelip gerçekleri anlatması önemlidir” şeklinde yanıt verdi. (Sputnik)
Hiç yorum yapılmamış
1971 kez izlendi
2107 kez izlendi
982 kez izlendi
1301 kez izlendi
YORUM YAPIN
Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.