GÜNCEL

CHP, sandık görevlileri listesini YSK'ya zamanında bildirmeyi unuttuğu için Pamukkale'deki 712 sandıkta görevli bulunduramayacak

Tarih
27 Nisan 2023
İzlenme
Kişi

14 Mayıs Genel Seçimleri'ne sadece 18 gün kaldı. Türkiye Cumhurbaşkanı adayları ve milletvekili adayları için sandık başına gidecek. Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı olarak yoluna Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile devam ederken 7'li Koalisyon ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday gösterdi.

KILIÇDAROĞLU YİNE ALAY KONUSU OLDU

Bu arada CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında, seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu, seçim güvenliği için bir buçuk yıldır çalıştıklarını söyledi. "Islak tutanağın bize fotoğrafını çekip gönderdikten sonra çuvalların nakliyle de arkadaşlar ilgilenecek." diyen CHP Genel Başkanı, "Cumhuriyet tarihinde ilk kez bir siyasal parti bu kadar geniş bir önlem alıyor." ifadelerini kullandı.

YSK'YA LİSTE VERMEYİ UNUTTULAR!

Oysa CHP Pamukkale teşkilatının sandık görevlileri listesini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirmeyi unuttukları ortaya çıktı. Denizli'nin en büyük ilçesi Pamukkale'de sandık görevli listesinin YSK'ya zamanında teslimini unutan CHP, 712 sandığın tümünde sandık görevlisi bulunduramayacak.

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

Hiç yorum yapılmamış

BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;