GÜNCEL

CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında kararını verdi

Tarih
06 Eylül 2021
İzlenme
Kişi

CHP MYK, başörtülü kadın hakkında skandal ifadeler kullanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı uyarı için Merkez Disiplin Kurulu'na sevk etti.

 

Türkiye'ye sığınan mültecileri hedef alan Bolu Belediye'nin CHP'li faşist başkanı Tanju Özcan, rezillikleriyle gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Özcan geçtiğimiz günlerde de katıldığı bir Youtube programında kendisinden tüp bebek konusunda yardım isteyen bir kadın ile ilgili skandal ötesi ifadeler kullanmış ve infiale neden olmuştı.

"Kabul edilemez"

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Tanju Özcan'ın skandal ifadeleriyle ilgili, "Bu ifadeleri kabul edilemez. Kendisi de özür dilemiştir. Sayın Özcan'ın durumunu MYK toplantımızda değerlendireceğiz" açıklamasını yapmıştı.

Oy birliği ile disipline sevk edildi

CHP MYK toplantısı bugün saat 12:00'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.

Toplantı sonrası Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu. Öztrak, "Yaptığı yakışıksız açıklamayı kabul etmemiz ve sindirebilmemiz mümkün değil. Kendisi özür diledi, bunu dikkate alarak, yakışıksız açıklamalar nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulu'na uyarılması talebiyle sevkine oy birliği ile karar verildi" dedi.

 

(Yeniakit)

YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • Aihal

    06 Eylül 2021 20:37
    1 0
    Bunlar birbirini isirmaz hala anlamadinizmi…
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;