GÜNCEL

Cem Yılmaz'dan 'siyaset yapmıyorum' açıklaması

Tarih
03 Kasım 2021
İzlenme
Kişi

Rüstem Batum'un YouTube'da yayınladığı Rüstem Batum Sohbetleri adlı programına konuk olan ünlü komedyen Cem Yılmaz, gündeme ilişkin açıklamalar yapmıştı.

KAVALA VE DEMİRTAŞ'A DESTEK OLMUŞTU

Cem Yılmaz, 2013 yılındaki Gezi Parkı olaylarını finanse ettiği gerekçesiyle tutuklu olan Osman Kavala ile terör örgütü PKK propagandası yapan Selahattin Demirtaş ile ilgili "Gizemli bir suçları varmış gibi gösterilmesini biz anlayamıyoruz. Çok trajik" demişti.

CEM YILMAZ'DAN TEPKİLERE AÇIKLAMA GELDİ

Rüstem Batum'dan Cem Yılmaz'a 5 Milyon dolarlık soru: Botuna Sedat Peker'i mi, Bilal Erdoğan'ı mı alırsın?Bu sözlerinin ardından büyük tepki toplayan ünlü komedyen, sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklamada bulundu.

"SİYASETLE UĞRAŞSAM TAMAM DİYECEĞİM"

"Az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim" diyen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin dediğinizin hiç bir anlamı olmayan lincin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim.Çok sıkıldım bu oyundan.

"BANA PKK'LI DİYO, BEN MİYİM PKK'LI, VALLA HAYRET ARKADAŞ"

Bana aklına geliyo bi anda Pkk lı diyo mesela! Öbürü aşı lobisi der..Yahu nerden bu kadar rahat sallamak. Bi insanın bi eylemi olur bi bilinirliği vardır.Pkk lı ne yahu insan biraz çekinir bir dakka düşünür ya.Ben miyim Pkk lı valla hayret arkadaş.Kime hakkımızı soracağız meçhul."

 


YORUM YAPIN

Yorumlarınız editörlerimiz tarafından okunup onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

YORUMLAR

  • BARIŞ

    06 Kasım 2021 11:41
    0 0
    Sen kendini yorma, ne olduğunu biliyoruz.
BU KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Copyright © 2024 Sesli Makale - Tüm Hakları Saklıdır.

Rta Yazılım

; ;